Click & DriveVraag hier direct uw account aan Reserveer hier

 

Hoe werkt Click & Drive?

 

De voordelen

De auto wordt op locatie gebracht en gehaald

Binnen 4 uur wordt de gekozen auto afgeleverd op het door u gewenste adres, schoon en met volle tank.

Geen onnodige stilstand van het wagenpark

Pool- of leaseauto's staan regelmatig stil. Met Click & Drive voorkomt u onnodige stilstand van het wagenpark: een directe kostenbesparing!

Perfecte aanvulling op het mobiliteitsbudget

Kies altijd voor de optimale mobiliteitsvorm. Maak gebruik van de fiets en het OV en wanneer een auto nodig is reserveert u deze eenvoudig via Click & Drive.

 

Betaal alleen voor het werkelijke gebruik van de auto

U betaalt alleen wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van de auto. Zo bespaart u kosten én voorkomt u onnodige stilstand van uw wagenpark.

Auto delen mogelijk met meerdere berijders of bedrijven

Deel de auto met collega's of andere bedrijven. Met onze rapportages geven we u inzicht in het gebruik per reservering.

Altijd keuze uit de best passende auto

Een kleine personenauto nodig? Of toch tijdelijk een grote bedrijfswagen? Met Click & Drive heeft u altijd de best passende auto voor de deur staan.

Milieu

Behalve de voordelen van flexibiliteit en kostenbesparing is Click & Drive ook goed voor het milieu. Door het slim inzetten van auto’s worden er minder kilometers gereden. Daardoor draagt Click & Drive ook bij aan uw duurzaamheidsbeleid. Zo kunnen medewerkers op de fiets naar het werk en vervolgens de auto gebruiken voor een zakelijke afspraak. In het geval van een mobiliteitsbudget krijgt de medewerker zelf de vrijheid om verschillende mobiliteitsvormen te combineren, waaronder het OV, de fiets en de auto.