Vacature Autowasser

Wil jij ervoor zorgen dat onze verhuurauto’s netjes worden afgeleverd aan de klant? Ben jij goed in het schoonmaken en wassen van auto’s en op zoek naar een leuke baan? Dan hebben wij de functie die bij jou past!

Wat ga je doen bij ons als Autowasser?
Jij bent verantwoordelijk voor het schoon en netjes afleveren van de auto aan de klant. Hoe ga je dit doen? Je zult je de gehele dag bezig houden met het wassen, stofzuigen en schoonmaken van auto’s. Het wassen van de auto’s doe je door middel van onze wasstraat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van de olie en de auto op kilometerstand en schade. Wil je meer weten? Bekijk het filmpje, collega Mohammed vertelt je alles over de functie.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?
Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een verantwoordelijke en positieve instelling en dat je het leuk vindt om de hele dag bezig te zijn met auto’s. Daarnaast vragen wij:

  • een rijbewijs B
  • actieve en enthousiaste houding

Wat kan je van ons verwachten?
Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team, waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je door middel van goede begeleiding van je collega’s uitstekend worden ingewerkt in jouw nieuwe functie. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf
  • een vast contract bij goed functioneren

Over AA Rental
AA Rental is een universele verhuurmaatschappij met ruim 1000 huurauto’s in beheer. In totaal werken wij met 8 enthousiaste collega’s om er iedere dag voor te zorgen dat wij onze klanten goed kunnen helpen.

Word deel van ons enthousiaste team!
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk via de ‘solliciteer direct’ button. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Bel dan gerust naar onze HR afdeling via 078-6322211. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!