Medewerker Autoverhuur

Fulltime/parttime – Dordrecht

Ben jij die nieuwe collega die weet wat onze klanten echt nodig hebben als het om autoverhuur gaat? Vind jij het leuk om klanten te adviseren en deins jij niet terug voor een dynamische werkomgeving? Bij AA Rental is geen dag hetzelfde! Je zult dus in staat moeten zijn om snel te kunnen schakelen. Weet jij je hoofd koel te houden in de hectiek van de dag?

* Je staat dagelijks in contact met klanten.

* Je houdt je hoofd koel in de hectiek van de dag.

* Je bent een echte regelaar.

Ben jij de nieuwe medeweker autoverhuur die wij zoeken?

Jij zorgt ervoor dat onze klanten perfect worden geholpen op het gebied van autoverhuur. Door jouw commerciële drive te combineren met de taken van autoverhuurder, weet je heel goed in te spelen op de wensen van de klant. In deze afwisselende functie ben je de ene dag verantwoordelijk voor de frontoffice en de andere dag voor de backoffice.

 

Wat ga jij doen?

Wanneer je op de front office werkt, ontvang je klanten aan onze receptie en ben je verantwoordelijk voor het uitgeven of innemen van de huurauto’s. Jij zorgt samen met je collega’s voor het maken van een goede planning zodat de bezetting van de huurauto’s te allen tijde klopt. Wanneer de klant de huurauto komt ophalen zorg jij ervoor dat de overeenkomst klaar ligt en als de klant de auto komt terugbrengen heb jij de factuur gemaakt om deze stap voor stap met de klant door te nemen. Zo vertrekt de klant altijd zonder vragen of onduidelijkheden.

Als je op de backoffice zit, zorg je voor een optimale telefonische bereikbaarheid, beantwoord je de vragen van onze klanten en neem je de reserveringen voor onze huurauto’s aan. Daarnaast zorg je dat de administratie helemaal op orde is.

 

Hier herken jij jezelf in

 • je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding
 • je hebt een representatieve uitstraling
 • je hebt een service- en klantgerichte instelling
 • je bent een echte regelaar
 • je bent in bezit van een rijbewijs
 • je bent woonachtig in de regio Drechtsteden/Rijnmond

Wat kan je van ons verwachten?

 • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding
 • een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden
 • een vast contract bij goed functioneren
 • de mogelijkheid om je vaardigheden naar een hoger niveau te brengen middels opleidingsmogelijkheden
 • een positieve, enthousiaste werkomgeving en een markt die volop beweegt
 • een team met enthousiaste, gedreven en ambitieuze collega’s
 • de nodige super-gezellige personeelsuitjes en -evenementen

 

Over AA Rental

AA Rental is een universele verhuurmaatschappij met bijna 1.250 huurauto’s in beheer, zowel personen- als bedrijfsauto’s. In totaal werken wij met 8 enthousiaste collega’s om er iedere dag voor te zorgen dat wij onze klanten goed kunnen helpen. Van een kleine stadsauto tot een grote bedrijfswagen met laadklep. Wij hebben op elk moment een passende auto!

Ga de uitdaging aan, word deel van ons enthousiaste team!

En? Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaand formulier of mail naar pz@aalease.nl. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Bel dan gerust naar onze HR afdeling HR via 078-6322211. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!