Medewerker Autoverhuur

Ben jij die nieuwe collega die weet wat onze klanten echt nodig hebben als het om autoverhuur gaat? Vind jij het leuk om klanten te adviseren en deins jij niet terug voor een dynamische werkomgeving? Dan zoeken wij jou ter versterking van het team!

Solliciteer direct

Hoe ziet je werkdag bij AA Rental eruit?
Jij zorgt ervoor dat onze klanten perfect worden geholpen op het gebied van autoverhuur. Door jouw commerciële drive te combineren met de taken van autoverhuurder, weet je heel goed in te spelen op de wensen van de klant. In deze afwisselende functie ben je de ene dag verantwoordelijk voor de frontoffice en de andere dag voor de backoffice.

Wanneer je op de front office werkt, ontvang je klanten aan onze receptie en ben je verantwoordelijk voor het uitgeven of innemen van de huurauto’s. Jij zorgt samen met je collega’s voor het maken van een goede planning zodat de bezetting van de huurauto’s te allen tijde klopt. Wanneer de klant de huurauto komt ophalen zorg jij ervoor dat de overeenkomst klaar ligt en als de klant de auto komt terugbrengen heb jij de factuur gemaakt om deze stap voor stap met de klant door te nemen. Zo vertrekt de klant altijd zonder vragen of onduidelijkheden.

Als je op de backoffice zit, zorg je voor een optimale telefonische bereikbaarheid, beantwoord je de vragen van onze klanten en neem je de reserveringen voor onze huurauto’s aan. Daarnaast zorg je dat de administratie helemaal op orde is.

Bij AA Rental is geen dag hetzelfde! Je zult dus in staat moeten zijn om snel te kunnen schakelen. Weet jij je hoofd koel te houden in de hectiek van de dag?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Dat je klantvriendelijk bent met en een servicegerichte instelling hebt, dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen! Jij staat communicatief sterk in je schoenen en draagt proactief ideeën aan. Daarnaast vragen wij ook:

 • een afgeronde MBO 4 opleiding;
 • representatieve uitstraling;
 • service- en klantgerichte instelling;
 • je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar;
 • dat je administratief sterk bent en beschikt over goede planningsvaardigheden;
 • rijbewijs;
 • dat je woonachtig bent in de regio Zuid Holland Zuid, Rijnmond, Drechtsteden.

Wat kan je van ons verwachten?
Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team, waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je door middel van goede begeleiding van je collega’s uitstekend worden ingewerkt in jouw nieuwe functie. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

 • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf;
 • een vast contract bij goed functioneren;
 • de nodige super-gezellige personeelsuitjes en -evenementen.

Over AA Rental
AA Rental is een universele verhuurmaatschappij met ruim 1000 huurauto’s in beheer. In totaal werken wij met 8 enthousiaste collega’s om er iedere dag voor te zorgen dat wij onze klanten goed kunnen helpen.

Word deel van ons enthousiaste team!
En? Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk via de ‘solliciteer direct’ button. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Neem dan contact op met Amber Dekkers via 078-6322211 of bekijk onze website. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!

Solliciteer direct