Aanbiedingen

AA Rental heeft het hele jaar door diverse aanbiedingen waarondeer vakantieaanbiedingen. Houdt daarom onze aanbiedingen regelmatig in de gaten.

 

 

 
Volkswagen Amarok

De Volkswagen Amarok V6 Pick-up  is nu ook te huren bij AA Rental. De Amarok is alles wat u verwacht: een hoog vermogen, een krachtig design en heeft 4-wielaandrijving. Geschikt voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die zwaar werk verzet. Door de krachtige V6-motoren, het ruime interieur en de comfortabele stoelen is de Volkswagen Amarok onderscheiden met de International Pick-up Award 2018! AA Rental heeft de VW Amarok zowel als Pluscabine als een verlengde uitvoering met dubbele cabine.

 

Wilt u de Volkswagen Amarok huren? Vraag een offerte aan bij AA Rental.


Vraag een offerte aan

 

 

 

 

 
Geniet van de zon met een cabrio!

Geniet extra van de lente en de zomer met een unieke cabrio! AA Rental heeft vanaf nu een luxe Audi A3 cabrio automaat te huur.

U huurt de Audi A3 een heel weekend voor slechts € 179,- inclusief btw.


Reserveer hier
 

 

 

 

 

 

Vakantiekorting

Heeft u voor de vakantie een ruimere auto nodig? AA Rental heeft een ruim aanbod welke perfect geschikt zijn voor uw vakantie. Indien gewenst met winterbanden en sneeuwkettingen. Bovendien profiteert u in de schoolvakanties ook nog eens van extra korting en extra vrije kilometers!


Reserveer hier