Amega

De filosofie van Amega is het ontzorgen van klanten door integratie van haar dienstverlening en bieden van heldere en kordate service rondom het produkt auto in de regio Zuid-Holland-Zuid. Amega is het afgelopen decennium uitgegroeid tot een toonaangevende automotive organisatie, dit is bereikt door gebundeld specialisme en 60 jaar ervaring van ruim 450 betrokken en kundige medewerkers.

Met een geschiedenis van bijna honderd jaar, ligt een stabiel fundament onder Amega. Aan het begin van een nieuw millenium, profileert de onderneming zich nadrukkelijk als een partner die garant staat voor onbezorgde automobiliteit in de regio Drechtsteden, Gorinchem en de Hoeksche Waard.

Het begrip ‘partner’ is kenmerkend voor de filosofie achter Amega. De missie is mensen onder alle omstandigheden mobiel maken en mobiel houden. Zakelijke én particuliere klanten vinden bij Amega een gedegen groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige service- en dienstverlening voor personen- en bedrijfswagens en professioneel fleetmanagement.

Korte én lange termijn
Geborgde kwaliteit, één-op-één contact, maatwerk, onbegrensde flexibiliteit en optimaal kostenbewustzijn. De toegevoegde waarde van Amega werkt dóór op de korte én de lange termijn. Het schaalvoordeel in combinatie met de kracht van een grote organisatie levert naast een concurrerende prijsstelling ook de zekerheid van continuïteit op.

Direct en indirect
Onder de vlag van Amega valt alles wat direct én indirect betrekking heeft op automobiliteit. De onderneming bundelt meerdere dealerbedrijven, een universele leasemaatschappij, een autoverhuurbedrijf, twee schadeherstelbedrijven en één specialist voor een efficiënte inrichting van bedrijfswagens onder één vlag.

One-stop-shopping
One-stop-shopping heeft plaats gemaakt voor non-stop-shopping. Dat is zeker van belang voor de Drechtsteden, Gorinchem en de Hoeksche Waard. Het economische hart van Nederland draait per slot van rekening 24 uur per dag op volle toeren. Automobiliteit fungeert hierbij als smeermiddel voor de veelzijdige bedrijvigheid. Daarom zijn de bedrijven van Amega regionaal verspreid én zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Probleemoplossend vermogen
Ruim vierhonderd gekwalificeerde medewerkers bewijzen dagelijks het probleemoplossend vermogen van het automotive concern. Daarin schuilt de kern van het verhaal: Amega bedrijven verkopen niet alleen auto’s en aanverwante diensten of producten, maar vooral zekerheid. De onbetaalbare zekerheid van automobiliteit.

Meer weten? Ga direct door www.amega.nl

Amega