Ook beter voor het milieu

Behalve de voordelen van flexibiliteit en kostenbesparing is Click & Drive ook goed voor het milieu. Door het slim inzetten van auto’s worden er minder kilometers gereden. Daardoor draagt Click & Drive ook bij aan een gevoerd duurzaamheidsbeleid. Zo kunnen medewerkers op de fiets naar het werk en vervolgens de auto gebruiken voor een zakelijke afspraak. In het geval van een mobiliteitsbudget krijgt de medewerker zelf de vrijheid om verschillende mobiliteitsvormen te combineren, waaronder het OV, de fiets en de auto.

Hoe werkt Click & Drive?

Account aanmaken

Heb je nog geen account bij Click & Drive? Vraag dan hieronder de benodigde inloggegevens aan!

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact met ons op via info@aarental.nl of via 078 – 633 83 19.

Alle voordelen van Click & Drive op een rij

De auto wordt op locatie gebracht en gehaald
Binnen 4 uur wordt de gekozen auto afgeleverd op het door u gewenste adres, schoon en met volle tank.

 

Geen onnodige stilstand van het wagenpark
Pool- of leaseauto’s staan regelmatig stil. Met Click & Drive voorkomt u onnodige stilstand van het wagenpark: een directe kostenbesparing!

Auto delen mogelijk met meerdere berijders of bedrijven
Deel de auto met collega’s of andere bedrijven. Met onze rapportages geven we je inzicht in het gebruik per reservering.

 

Perfecte aanvulling op het mobiliteitsbudget
Kies altijd voor de optimale mobiliteitsvorm. Maak gebruik van de fiets en het OV en wanneer een auto nodig is reserveert u deze eenvoudig via Click & Drive.

Concreet:
Kies de auto die past als een maatpak

Een kleine personenauto nodig? Of toch tijdelijk een grote bedrijfswagen? Met AA Rental’s Click & Drive heb je altijd de meest geschikte auto voor de deur staan.

Graag tot ziens!