Bijbaan autowasser

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor op de zaterdag? En ben jij gek op het wassen van auto’s? Dan hebben wij bij AA Rental de functie die bij jou past!

Wat ga je doen als autowasser?

Jij bent verantwoordelijk voor het schoon en netjes afleveren van de auto aan de klant. Hoe ga je dit doen? Je zult je bezig houden met het wassen, stofzuigen en schoonmaken van auto’s. Het wassen van de auto’s doe je door middel van onze wasstraat en jij zorgt er dan ook voor dat onze wasstraat altijd goed werkt. Denk hierbij aan het netjes houden van de wasstraat en de juiste reinigingsmiddelen op tijd aanvullen. Ook doe jij de laatste controle voordat de auto aan de klant wordt meegegeven. Jij zorgt  ervoor dat zij een op en top schone auto krijgen!

Daarnaast vragen wij:

  • een rijbewijs B;
  • een actieve en enthousiaste houding en
  • dat je beschikbaar bent op de zaterdag van 09:00 – 15:30 uur. Wil je meer werken dan kunnen we dit altijd bespreken

Ben jij de nieuwe autowasser die wij zoeken?

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een verantwoordelijke en positieve instelling. Ook is het belangrijk dat je het leuk vindt om bezig te zijn met auto’s.

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn!

Over AA Rental
AA Rental is een universele verhuurmaatschappij met maar liefst 1.125 huurauto’s in beheer. In totaal werken wij met 8 enthousiaste collega’s om er iedere dag voor te zorgen dat wij onze klanten goed kunnen helpen. AA Rental is het zusterbedrijf van AA Lease, onze universele leasemaatschappij met ruim 10.000 contracten.

Word deel van ons enthousiaste team!
En? Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog via de knop of mail naar pz@aalease.nl. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Bel dan gerust naar Sophie van Alten van onze HR afdeling, via 078-6322211. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!